Vorige week hadden we de winkel tips! Hoe bespaar je geld als je gaat shoppen ? Het lijkt zo makkelijk maar o, o , o wat is het lastig. Het is eigenlijk net als dat je in de keuken staat te koken. Dan pik je toch altijd een lekker stukje eruit om in je mond te stoppen. Niet gek, want zowel koken als kopen zijn emotie!

Nu las ik laatst een leuk stukje waarin stond “in dit artikel ga ik je leren hoe je vermogen opbouwt” . Dan denk je, dat wordt een heel uitgebreid verhaal, maar als je volgens de principes van de MonkeyCoach werkt valt dat wel mee. Iedereen kan het namelijk en de vraag is vooral hoe graag je het wilt!

Nu zeg ik niets nieuws als ik vertel dat het begint met minder uit te geven dan wat er binnenkomt. Want ja, alles wat overblijft kun je investeren. Op die manier laat je geld voor je werken en als je maar genoeg geduld hebt wordt het geld meer waard. Maar laten we bij ons verhaal blijven en er daarmee Sinterklaas en de Kerstman te financieren.

Aan het einde van de dag blijft er helaas niks over want die lieve kindertjes hebben zoveel wensen en ja die arme Cadeausfamilie wil je ook wel eens verwennen…om maar niet te spreken over je partner waar je misschien nog iets moois aan geeft. Nog mooier dan vorige keer omdat je nog goed wilt maken dat je een vorige keer teveel uitgaf waardoor er geen geld was om daarna samen naar de film te gaan. Kortom het geld vliegt uit je handen.

Enfin, we hadden ’t over winkelen, geld uitgeven en toch vermogen opbouwen. Stel je let op de kleintjes en elke week bespaar je € 10 op de boodschappen, je verkoopt oude spullen en ook dat levert gemiddeld zo’n bedrag op. Allemaal kleine bedragen, allemaal mini.

Neem gewoon je rekenmachine erbij en probeer het uit. Als je 10% op een investering ontvangt is je geld na 7 jaar verdubbeld. Ofwel 70 gedeeld door 7 = 10. Stel nu je hebt 1 jaar geluisterd naar je MonkeyCoach en met al die mooie tips heb je in een jaar tijd € 1.200 gespaard, na 7 jaar is dat aangegroeid tot € 2.400, na 14 jaar € 4.800, na 21 jaar € 9.600 en na 28 jaar heb je hups € 19.200.

Zo doe je dat! Sparen en investeren op een verantwoorde manier. En dat begint met nadenken over de werking van geld, zorgen dat je minder uitgeeft en vervolgens dat wat je overhoudt goed te investeren. Pas je de tips van MonkeyCoach toe dan kun je gewoon je geld uitgeven en toch vermogen opbouwen.

Hoe ga jij met je geld om? Wat vind je belangrijk? Mocht je vragen hebben stuur een mail naar customersupport@Monkeycoach.nl en wij geven antwoord op de vragen welke je hebt.

Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Ga naar www.MonkeyCoach.nl. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment