Leon 2Welvaart creëren kan soms erg onduidelijk en stressvol zijn. Voor sommigen is het erg complex. Zij hebben het gevoel dat ze geen controle meer hebben over hun geld. Waar vind je de tijd om een financieel expert te worden en leren wat nodig is om je welvaart op te bouwen?

Wat zijn je vaste kosten? Waar gaat al het geld elke maand naartoe? Kan ik ergens op bezuinigen? Je coach kan je hierbij goed helpen. Vaak geven mensen maandelijks te veel geld uit aan dingen die ze niet meer gebruiken.

Financieel advies is niet hetzelfde als financiële coaching krijgen. Adviesgevers en trainers worden betaald om mensen advies te geven over hoe ze moeten investeren in de beurs, waar ze hun investeringen moeten kopen en verkopen en hoe ze moeten begroten.

Een persoonlijke coach doet echter veel meer. Een coach leert jou hoe je efficiënt met je geld kan omgaan. Hoe je jouw geld moet spenderen, sparen en schulden moet betalen.

Met een coach kan je samen jouw eigen plan creëren. Hij leert je verantwoordelijk te laten voelen voor je eigen financiële beslissingen. Dit is anders dan andere financieel adviseurs. Die worden betaald om beslissingen te nemen wat er met jouw geld gebeurt. Het doel van de coach is om een ervaren klant te ontwikkelen. Zodat hij of zij later zelfstandig goed met geld overweg kan.

En dan vraag je je misschien af hoeveel een coach kost. Een coach inschakelen kan wat geld kosten. Toch kan het je veel tijd schelen. Wanneer je kennis opbouwt via je coach kan je de kloof tussen informatieoverload en doeltreffende actie overbruggen. Zo zal het werk dat je al deed omgezet worden in financiële resultaten.

Zie het daarom als een investering. En denk na verloop van de tijd goed na of je de coach nog wel nodig hebt. Onthoud het advies van de coach goed en probeer zijn advies snel op te pakken. Zo bespaar je kosten en kan je snel zelfstandig met je geld omgaan.

Heb jij een financiële planner nodig. Ga naar http://monkeycoach.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment