Geen categorie

Of je nu net afgestudeerd bent, kersverse ouder, of net met pensioen bent er zijn genoeg redenen om geld te willen besparen als je gezellig uit winkelen gaat. Er zijn ook echt genoeg manieren om van te profiteren en zo geld uit te sparen in plaats van alleen maar te roepen “ik koop niet wat ik niet nodig heb”.

En hier zijn wat tips om te overwegen:

  • Waarom koop je altijd het nieuwste van het nieuwste ? Autodelen, maar ook Airbnb zijn de toekomst. Het is duurzamer door een efficiënter gebruik en zo geldt dat ook voor het shoppen, best leuk om er een sport van te maken!
  • Autodelen en Airbnb hebben niks met shoppen te maken maar tonen wel de mogelijkheden die het internet ons bied dus laten we even focussen op het shoppen.
  • Marktplaats Als het jouw niet uitmaakt dat je een specifiek item of product tweedehands koopt, kun je op zo’n site soms fantastische zo goed als nieuwe spullen aanschaffen voor een schijntje van de originele prijs. Veel goedkoper in ieder geval dan in de winkel. En dat telt voor speelgoed maar ook voor elektronica  of auto’s. Er zijn zoveel sites die wat leuks te bieden hebben.
  • Natuurlijk is het wel belangrijk om van te voren na te gaan dat hetgeen je wilt aankopen in een goede staat verkeert. Maar dit soort websites in je voordeel gebruiken kan echt enorme besparingen opleveren, zeker met de dure December maand
  • Kijk voor online aanbieding met gratis verzending. Veel online aanbieders, bieden producten goedkoper aan dan dat je ze in de winkel vindt. En juist als er geen verzendkosten worden berekend kan dit mooie voordelen opleveren
  • Verkoop oude spullen voor je de nieuwe spullen koopt. Vroeger was dit natuurlijk not done, maar internet heeft dit wel heel eenvoudig gemaakt. Als je gaat winkelen om oude spullen te vervangen probeer dan je oude spullen eerst even via dezelfde marktplaats.nl te verkopen. Hierdoor wordt de aanschaf van het nieuwe artikel een flink stuk goedkoper….wat is er op tegen ?! je gooit het anders toch gewoon weg. Dus waarom niet proberen er wat cash aan over te houden? Je kunt de oude spullen natuurlijk ook aan een goed doel schenken in plaats van cash over te maken naar een goed doel. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap.
  • Vergelijk prijzen in jouw voordeel. De meeste grote winkels bieden aan mee te gaan met de lagere prijs van een concurrent. Als je bijvoorbeeld geen zin hebt om bij de goedkope aanbieder te kopen, of de afstand is groot stap dan gewoon naar een verkoper toe en vraag wat de mogelijkheden zijn om mee te gaan in de lagere aanbieding van zijn concurrent
  • Koop grotere aantallen in de uitverkoop. Als je toch al weet dat je een bepaald artikel vaker gaat gebruiken in de toekomst dan kun je net zo goed een groot aantal inslaan. Een mooi voorbeeld zijn bijvoorbeeld de tabletten voor je vaatwasser. Er zijn altijd aanbiedingen maar een paar keer per jaar tref je een hele voordelige aanbieding aan. Maak daar dan ook extra gebruik van!

Wil je weten hoe je met de bovenstaande besparingen snel en effictief je vermogen opbouwt? Neem contact met ons op en ga samenwerken met het MonkeyCoach team ! Ons mailadres customersupport@Monkeycoach.nl 

Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Ga naar www.MonkeyCoach.nl. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment