rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Online boekhouden ZZP’er

Online boekhouden als ZZP’er

Ben jij een ZZPer die een mooi product of een mooie dienst levert? Dan weet je dat het heerlijk is om aan je bedrijf te werken en met je klanten om te gaan. Wat alleen minder leuk is, is het feit dat er dan ook nog een boekhouding is die bijgehouden moet worden. Dit kost niet alleen veel werk, maar ook een zekere kennis van hoe een administratie nu precies in elkaar steekt. We kunnen het ons bij MonkeyCoach goed voorstellen dat je hier niet altijd op zit te wachten. We helpen mensen met het financieel gezond houden van hun bedrijf. Ook het online boekhouden als ZZPer is hier een onderdeel van.

Als ZZP’er online boekhouden met een handig programma

Online boekhouden voor een ZZPer kan een stuk makkelijker dan je misschien denkt. Er is namelijk een online pakket te vinden dat heel gebruiksvriendelijk is en dat je daarbij ook heel wat werk uit handen neemt. Sterker nog: Jortt is software die praktisch je hele boekhouding voor je automatiseert. Je houdt op die manier heel wat tijd over, die je veel beter kunt besteden aan het zo goed mogelijk draaiende houden van je onderneming. We vertellen je hier graag meer over. Dan kunnen we gelijk eens samen met jou bekijken hoe je onderneming ervoor staat en hoe alles nog beter gaat draaien.

Online boekhouden voor een ZZP’er makkelijker maken

Wil jij meer weten over hoe het online boekhouden voor een ZZPer precies in zijn werk gaat? Dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je te bieden hebben op dit gebied. We hebben meerdere pakketten klaarstaan waarmee we jou ondersteuning bieden bij het financiële gedeelte van je onderneming. Ook het helpen met online boekhouden hoort hierbij. Als ZZPer online boekhouden wordt een stuk makkelijker met MonkeyCoach en Jorrt in jouw hoek!

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach