rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Hulp bij schulden ZZP’er

Hulp bij schulden voor een ZZP’er

Ben jij actief als ZZPer en merk je dat alles op financieel gebied niet zo rooskleurig verloopt als je zou hopen? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Het is alleen niet makkelijk om hier in je eentje uit te komen. Zeker niet als je daarnaast ook nog heel druk bent met het runnen van je bedrijf, schiet de tijd voor een goede boekhouding er nog wel eens bij in. Daar kan bij komen dat je het allemaal niet meer zo ziet zitten. Dat de financiële problemen langzaam maar zeker zo de overhand nemen dat je jezelf afvraagt of je ooit uit de schulden zult komen. Bij MonkeyCoach staan dan mensen voor je klaar die helpen met hulp bij schulden voor een ZZPer.

Schuldhulp voor elke ZZP’er

MonkeyCoach is een bedrijf dat er specifiek op is gericht om jou te coachen bij je financiële zaken. We snappen hoe lastig het is om alles goed op een rijtje te houden met je administratie als je daarnaast ook nieuwe producten moet ontwikkelen, aan de marketing moet denken en klanten tevreden moet houden. Dan is het goed om hier toch vooral hulp bij in te schakelen. Dit is niet iets om je voor te schamen. Mensen die beter willen worden in een bepaalde sport schakelen hier per slot van rekening ook een coach voor in. MonkeyCoach biedt schuldhulpverlening voor elke ZZPer die dit nodig heeft.

Meer weten over schuldhulp voor een ZZP’er?

We staan klaar om jou te helpen zo effectief mogelijk met je schulden om te gaan, maar ook verder je gehele financiële plaatje op orde te krijgen. We raden je dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens op onze website te komen kijken om hier te zien wat voor mogelijkheden we allemaal te bieden hebben. We hebben meerdere verschillende pakketten met hulpverlening op maat.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach