rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Hulp bij schulden ZZP

Hulp bij schulden voor ZZP

Ben jij een ZZP-er en merk je dat het allemaal niet helemaal op rolletjes loopt? Het draaiende houen van een onderneming is dan ook niet eenvoudig. Er zijn vele zaken waar je rekening mee moet houden en er zijn altijd problemen die de kop op kunnen steken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je producten minder goed verkopen dan je had verwacht, dat je diensten duurder uitvallen of dat je door een dure lening in de schulden bent gekomen. Bij MonkeyCoach staan we klaar om jou op al deze gebieden te helpen. Neem dan ook eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.

Schuldhulp voor ZZP

Als jij hulp bij schulden van je ZZP zoekt, dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met financiële coaching en gaan ook graag voor jou aan de slag. Bij MonkeyCoach werken mensen die als geen ander weten hoe er het beste met schulden omgegaan kan worden. Misschien vind jij het lastig om hier zelf mee om te gaan en vraag je jezelf af hoe jij de problemen op kunt lossen. Wij staan je dan bij om ervoor te zorgen dat er een uitweg uit de schulden te zien is. We zetten alles duidelijk voor je op papier en maken met jou een planning om de financiële sores achter je te kunnen laten.

Meer weten over onze schuldhulpverlening voor ZZP?

Als jij meer wil weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je uitgebreide informatie over hoe wij te werk gaan, maar ook over de verschillende pakketten waaruit je bij ons kunt kiezen. We raden je daarbij aan om vooral eens ontspannen te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We willen je graag helpen van je schulden af te komen, zodat jouw onderneming weer kan gaan floreren.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach