rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Hulp bij schulden zelfstandige

Hulp bij schulden voor een zelfstandige ondernemer

Ben jij als zelfstandige in de schulden gekomen? Misschien hebben je producten minder goed verkocht dan je had verwacht, zijn er problemen opgekomen waar je geen rekening mee had gehouden of is er een andere reden waarom deze schulden zijn ontstaan. Wanneer jij hulp bij schulden voor een zelfstandige ondernemer nodig hebt, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon een keer bij ons te komen kijken. We hebben namelijk de mensen in dienst die graag met jouw schulden aan de slag gaan, om er zo voor te zorgen dat je deze snel weer achter je kan laten.

Schuldhulp voor zelfstandige ondernemers

Ben jij op zoek naar schuldhulpverlening als een zelfstandige? Bij MonkeyCoach hebben we al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van financiƫle coaching. We weten hoe het mogelijk is dat mensen in de schulden komen, maar we weten ook hoe mensen hier weer uit kunnen komen. Samen met jou zetten we alles graag eens op een rijtje, zodat je weet dat alles weer goed kan komen. Vaak zien ondernemers die schulden hebben even geen licht meer aan het einde van de tunnel, terwijl dat er over het algemeen nog wel gewoon is. We raden je dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt.

Meer weten over onze schuldhulpverlening voor zelfstandige ondernemers?

Bij MonkeyCoach ben je aan het juiste adres voor de beste hulp die er te vinden is. Lijkt het er op dat je teveel schulden hebt en dat dit ook maar niet minder wordt? Heb je geen duidelijk financieel plan om deze schulden naar het verleden te verwijzen? Dan kun je er bij ons op rekenen dat je wel duidelijkheid krijgt over je situatie. Samen met jou stellen we dan een plan op dat er helemaal op is ontwikkeld om je zo snel mogelijk van je schulden af te helpen.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach