rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Hulp bij budgettering

Hulp bij budgettering

Het is niet altijd even makkelijk om je zaken financieel op orde te houden. Misschien ben jij een ZZP-er met veel klanten en te weinig tijd. Of je hebt een drukke baan waardoor je niet altijd een gaatje in je planning kunt vinden om ook je administratie goed bij te houden. Het is dan mogelijk dat je hierdoor financieel in de problemen komt, of dat je aan het eind van elke maand moet puzzelen of goochelen om alles helemaal rond te krijgen. Het is dan goed om een specialist in te schakelen die jou kan helpen door middel van hulp bij budgettering.

Aan de slag met budgethulp op maat

Om een goed inzicht te krijgen van wat er allemaal mogelijk is met jouw inkomsten, is het belangrijk om een duidelijk plaatje te krijgen. Aan de hand van een overzicht van je inkomsten en uitgaven kunnen wij dan samen met jou gaan bekijken hoe jij het beste je uitgaven kunt regelen. We helpen je hier bij MonkeyCoach graag bij. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het geven van advies en bij het maken van een financieel plan. Budgethulpverlening is hier een belangrijk onderdeel van. Wat is er allemaal mogelijk met het budget dat jij tot je beschikking hebt?

Meer weten over Hulp bij budgettering?

Het is belangrijk om aan de bel te trekken als je merkt dat het financieel allemaal even niet zo goed loopt. Met een goede budgettering is het namelijk mogelijk om de zaken weer op de rails te krijgen. We raden je dan ook aan om eens contact met ons op te nemen om onze mogelijkheden met ons door te nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze website, waar we informatie over onze budgethulp voor je bij elkaar hebben gezet. Hier kun je dan meteen een keuze maken uit de verschillende pakketten voor financiƫle hulp die we in de aanbieding hebben.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach