Geen categorie

Hebt u ooit deze ervaring gehad ? ….bang om de laatste aflossing te doen op je credit card schulden, zodat je deze betalingen met een pijnlijk hoge rente kunt stoppen! Maar dan vraag je jezelf af wat je met het spaargeld moet doen, o o o wat een zorgen.

Wellicht moet ik minder geld in mijn banksparen stoppen om deze schuld te betalen, of is dat mijn pensioen in gevaar brengen? En vervolgens vraag je jezelf af of je niet je noodspaarpotje moet aanbreken om deze schuld af te lossen, of moet je t gewoon zo laten.

Mijn klanten stellen me vaak dergelijke vragen als onderdeel van de ongelooflijk complexe smoneycenario’s waarmee zij worden geconfronteerd in een wereld die overvoerd wordt met keuzes . Ze vragen zich af , gezien alle keuzes die ze moeten maken over geld , of dit wel de juiste keuzes zijn. Ik weet zeker dat jij je dit ook afvraagt ​​,

Aangezien wij niet alles kunnen weten over schuld , hypotheken , belastingen , credit card rekeningen , pensioenregelingen, en een groeiend aantal andere financiële kwesties, raken de meesten van ons verward nu ze geconfronteerd worden met een overvloed aan keuzes omtrent belangrijke financiële zaken. Wat ik in al die jaren van coaching met honderden klanten heb gezien, is dat in plaats van het maken van een beslissing, veel mensen de beslissingen tegenhouden of vooruitschuiven in de hoop dat zaken vanzelf oplossen; Wat natuurlijk niet gebeurd. Ze hebben de neiging om keuzes te negeren in plaats van actie te ondernemen omdat het makkelijker lijkt om stil te staan ​​in plaats van door het pijnlijke proces te gaan. Het proces van het organiseren van zaken en dus het nemen van . Waarbij men aan het einde van de dag geconfronteerd wordt met zijn eigen onwetendheid en onverschilligheid.

Alles op een rijtje zetten…Dus wat ga je doen ? Natuurlijk adviseer ik mijn klanten met behulp van het Monkey Coach systeem . Ik ben bedenker van dit systeem en ik leef mijn eigen leven. IK heb inmiddels gezien dat het systeem bij iedereen kan werken en ik ga er geen doekjes om winden dat dit systeem gewoon fantastisch werkt en uniek is. Vooral als je overhoop ligt met je financien en niet weet hoe je die hele moeilijke keuzes steeds weer moet maken met betrekking tot geldzaken. Laat mij met je delen waarom ik denk dat dit systeem kan helpen om je leven eenvoudiger te maken.

Om te beginnen, de Monkey Coach academy schetst het grote plaatje van je financiele situatie. Het zorgt ervoor dat je naar je complete financiële leven gaat kijken als een puzzel met verschillende stukken die samen een harmonieus geheel moeten vormen.

Ten tweede leert het je wat al deze puzzelstukjes zijn en hoe ze in elkaar passen met behulp van de Monkey Coach principes. Principes die hun gelijk hebben bewezen, die anders zijn dan mensen, trends, producten en niet veranderen in de tijd. Waardoor ze veilig kunnen worden toegepast in uiteenlopende omstandigheden. En dat telkens weer!

Laat me 1 principe eruit pikken om aan te tonen hoe ’t werkt om jou te helpen de complexe financiele zaken door te spitten zodat je pro actiever kunt zijn met je financiën.

Monkey Coach 1e regel: Geld uitgeven is emotie. De emoties herkennen die jou tot geld uitgeven en lenen aanzetten en wat je vervolgens doet met dat uitgeven en lenen helpen jou bij het structureren van de financieel complexe zaken in je eigen leven en geven je de mogelijkheid meer pro actief te reageren.

Ik kom dan even terug op dat voorstel van mij waar ik het eerder over had in dit artikel en wat is bedoeld om de schuld af te lossen. Om zo te begrijpen hoe je emoties in elkaar zitten ten aanzien van geld uitgeven en het aflossen van zo een schuld en hoe je dit dan het beste kunt aanpakken. Laten we zeggen dat je ergens begint met de afgelopen 12 maanden aan uitgaven vast te leggen…precies zoals we iedereen aangeven die met de Monkey Coach aan de slag gaat. Als je dat doet zal je wellicht tot het inzicht komen dat je veel meer geld uitgeeft aan uiteten gaan dan je op voorhand had gedacht. Dit realiseren is zeer emotioneel en helpt je om te bepalen hoe je minder geld aan uiteten uitgeeft. Het geld dat je minder uitgeeft aan uiteten gaan we nu uitgeven aan het aflossen van de schuld op de zorgverzekering. Kijken naar je uitgaven helpt je met het stellen van prioriteiten, zoals je het geld eigenlijk al eerder had willen besteden en het helpt je te realiseren dat het geld dat je aflost op je schuld eigenlijk al de gehele tijd in je portemonnee zat!

Van ’t bovenstaande voorbeeld kun je zien dat het begrijpen van je emoties de route zijn naar het oplossen van je financiele uitdagingen. Dit principe toepassen is bijzonder krachtig, en onthoud, dit is 1 van de 10 principes bij het Monkey Coachen. Zou het niet geweldig zijn als je dit principe zou kunnen toepassen samen met andere principes die leiden tot het oplossen van ALLE schulden in minder dan 10 jaar (of zelfs minder) en tegelijk te kunnen sparen zodat je later als je met pensioen gaat ook nog eens kunt genieten van het leven. Meer leren over de principes van Monkey Coach bel me!

Hoe ga jij met je geld om? Wat vind je belangrijk? Mocht je vragen hebben stuur een mail naar customersupport@Monkeycoach.nl en wij geven antwoord op de vragen welke je hebt.

Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Ga naar www.MonkeyCoach.nl. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment