Geen categorie

Vermogen…als je bedenkt hoeveel duizenden miljarden euro’s er in omloop zijn in onze financiele wereld is het eigenlijk vreemd dat er zoveel mensen zijn zonder een serieus vermogen. En ook daarom zijn we de MonkeyCoach academy gestart. Om je te leren hoe je met je geld omgaat om je de mogelijkheid te bieden vermogen op te bouwen, maar vervolgens om je ook de mogelijkheid te bieden te begrijpen hoe je vermogen opbouwt.

De wereld is zo anders vandaag, geld speelt vaak geen rol. Maar echt vermogen hebben we niet. We komen er niet aan toe, wel een beetje sparen natuurlijk! Maar vermogen om te zorgen dat je bijvoorbeeld zonder te werken alles kunt doen wat je lief is, daar zijn we wat minder bedreven in. En dan hebben we het natuurlijk nog niet over de overheid die ook zijn aandeel probeert af te snoepen. Als je echt op zoek bent naar de manier om je vermogen op te bouwen neem dan gewoon de stappen door die je tot het vermogen brengen.

http://monkeycoach.nl/het-belang-van-de-vermogensrendementsheffing/

Slim nadenken over hoe je met je geld om gaat. Hoeveel mensen zijn er de afgelopen jaren niet tot ” inkeer ” gekomen. De inkeerregeling die er voor zorgt dat je geen slapeloze nachten meer hebt, geld dat je stiekem in het buitenland had staan geef je nu officieel aan bij de Nederlandse belastingdienst. We moeten er vaak ook stiekem om lachen. Reken maar uit, je zet je zwarte geld op een zwarte bankrekening tegen een rendement van 3% en dat om een besparing te realiseren van 1% . Dit nog apart van de kosten die je maakt om te reizen naar de plek van die zwarte bank, los van de dagen (zelfs al zijn het er maar een paar) dat je om 4 uur in de ochtend wakker schrikt en denkt “o je! als ze maar niet ontdekken dat ik zwart geld heb” . Dan kun je toch beter je geld geïnvesteerd hebben tegen een lange termijn solide 8%, een belegging die helder is, saai, en waarvoor je niet hoeft te reizen, waar je niet wakker van hoeft te liggen en welke zo dichtbij is dat je baas in eigen huis bent!

We hebben het continue over dat de “heffing op vermogen eerlijker moet”, maar vergeet die heffing. Als je logisch nadenkt en de juiste stappen neemt, dan is de heffing op het vermogen dusdanig klein dat een weldenkend mens eigenlijk tot de conclusie moet komen dat de heffing op het vermogen er niet toe doet

Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Ga naar www.MonkeyCoach.nl

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit artikel stuur dan een mail naar Customersupport@MonkeyCoach.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment