rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Geldcoach

Een onafhankelijke geldcoach inschakelen

Kunt u op het gebied van uw geldzaken wel een beetje extra hulp gebruiken? Heeft u soms niet altijd het overzicht van wat er binnenkomt en uitgaat? Dan is het goed om hier een geldcoach voor in te schakelen. Een coach op dit gebied kan er namelijk voor zorgen dat uw financiële zaken beter op orde komen en dat u een duidelijke planning heeft van wat er maandelijks binnenkomt of betaald moet worden. We raden u dan aan om eens contact op te nemen met MonkeyCoach. We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van alles wat met iemands financiën  te maken heeft.

De onafhankelijke geldcoach voor u

Bij MonkeyCoach staan we klaar om ervoor te zorgen dat uw financiën  beter geregeld worden. Het is belangrijk om altijd een duidelijk beeld te hebben, zodat u problemen kunt voorkomen en uitdagingen aan kunt grijpen. We helpen u met een aantal verschillende pakketten die we klaar hebben staan. U kunt bekijken welke pakketten we allemaal aanbieden en welk van deze pakketten het meest geschikt is voor u. Zo vindt u bij ons een pakket op maat dat op al uw wensen is afgestemd. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen met uw vragen.

Meer weten over onze onafhankelijke geldcoach?

We vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met u gaan we dan bekijken hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw financiële plaatje er weer beter uit komt te zien. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan natuurlijk ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Hier hebben wij uitgebreide informatie voor u klaarstaan over alle diensten die wij u aan kunnen bieden.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach