rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Financiële planning ZZP

Een perfecte financiële planning voor ZZP

Heb jij een eigen ZZP onderneming en merk je dat je het moeilijk vindt om hier een goede financiële planning voor te maken? We raden je dan aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die MonkeyCoach je te bieden heeft. We hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring als financieel planner voor ZZP. We staan dan ook klaar om ook voor jou aan de slag te gaan met het geven van het beste advies dat er te krijgen is. financiële planning voor ZZP is heel belangrijk, aangezien het hierbij toch om de toekomst van je bedrijf gaat.

ZZPer financieel planning

Bij MonkeyCoach gaan we graag eens met je bekijken hoe jij een goede planning kunt maken voor je bedrijf. Het is nu eenmaal heel belangrijk om een duidelijk beeld te hebben, zodat je er op kunt rekenen dat alles met jouw zaak zo goed mogelijk loopt. In een financiële planning voor ZZP staat dan alles wat je aan inkomsten verwacht, maar ook de bedragen die je uit moet gaan geven. Het is daarbij belangrijk om een overzicht te maken dat zo compleet mogelijk is, zodat je precies weet wat er allemaal van je verwacht wordt en wat jij kunt verwachten.

Meer weten over een ZZPer financieel planning?

MonkeyCoach is een financieel planner op ZZP gebied, die klaarstaat om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om jouw vragen aan ons te stellen. We helpen je graag met het zo goed mogelijk regelen van je financiële zaken. Voor veel ZZP-ers is dit een minder prettig onderdeel van het werk. Met onze ondersteuning zul je merken dat het maken van een goede financiële planning geen probleem meer is. We hopen je dan ook snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach