rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Financieel consultant

Een financieel consultant inschakelen

Soms is het wel eens goed om een keer een gesprek te hebben met een financieel consultant. Als alles financieel bijvoorbeeld niet zo lekker loopt, of als u een keer een goede financiële planning op zou willen stellen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden op dit gebied die we u bij MonkeyCoach te bieden hebben. We hebben namelijk vele jaren ervaring op het gebied van alles wat maar met financiën  te maken heeft. Deze ervaring zetten we graag in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met een financieel consultancy.

De onafhankelijk financieel consultant

Bij MonkeyCoach werken we al meer dan 25 jaar met financiën . We weten dan ook van de hoed en de rand en helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuzes. Het is goed om een financieel plan op te stellen waarmee u ervoor zorgt dat uw financiële zorgen opgehelderd worden. Maar met behulp van een dergelijk plan weet u ook beter wat er met uw inkomsten allemaal mogelijk is. Merkt u dat de schulden steeds meer op beginnen te lopen? Ook dan staan wij als financieel consultant voor u klaar met ons advies op maat.

Aan de slag met een onafhankelijk financieel consultant

We raden u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over wat een financieel consultancy allemaal inhoudt. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om duidelijk op een rijtje te hebben wat er allemaal mogelijk is bij u of uw bedrijf. We hebben meerdere pakketten klaarstaan, waar u dan uw hulp op maat uit kunt kiezen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welk van onze pakketten u het beste uit kunt kiezen.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach