rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Financieel coach

Aan de slag met een financieel coach

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om de zaken financieel zo goed mogelijk op orde te houden. Dat geeft verder ook niet, want daar kunnen heel veel verschillende redenen voor zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u het te druk heeft met werk of het laten draaien van een eigen onderneming. Het is dan een goed idee om een financieel coach in te schakelen, die u helpt bij het oplossen van alle problemen die u maar kunt hebben. Voor financiële coaching op maat raden wij u aan om MonkeyCoach in te schakelen. We hebben mensen in dienst met een ruime ervaring, die u graag verder helpen.

financiële coaching op maat

Met een onafhankelijk financieel coach van MonkeyCoach kunt u er altijd op rekenen dat u de zaken financieel goed op een rijtje heeft staan. We hebben mensen in dienst met meer dan 25 jaar ervaring op financieel gebied, die u graag verder helpen. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. Als financieel coach maken we graag samen met u een goede planning, aan de hand waarvan u uw financiën  anders in kunt richten.

Meer weten over ons werk als onafhankelijk financieel coach

We staan altijd klaar om u verder te helpen door middel van de beste coaching die er te vinden is. Neem dan ook eens een kijkje op onze website als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. Bij MonkeyCoach hebben we meerdere verschillende pakketten voor u klaarstaan. Zo kunt u heel eenvoudig bekijken welk pakket er het beste aansluit op uw wensen. We lichten u in een persoonlijk gesprek eventueel graag toe wat u bij ons allemaal kunt verwachten.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach