rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Financieel coach ZZP

Financiële coaching voor een ZZPer

Ben jij een ZZPer die wel een beetje extra ondersteuning kan gebruiken op financieel gebied? Het is ook niet makkelijk om alle ballen in de lucht te houden als je als ZZPer actief bent. Aan de ene kant heb je jouw bedrijf dat je zo succesvol mogelijk wilt maken en waar je het liefste zoveel mogelijk tijd in wil steken. Maar aan de andere kant heb je ook te maken met inkomsten en uitgaven. Wil jij ervoor zorgen dat alles op financieel gebied zo goed mogelijk verloopt? Dan nodigen wij je van harte uit om eens contact op te nemen met MonkeyCoach. We hebben namelijk de kennis en ervaring om jou verder te helpen op financieel gebied.

Als ZZPer een financieel coach inschakelen

financiële coaching voor ZZP ondernemers is iets wat geen overbodige luxe is. Er is zoveel om rekening mee te houden als het op je geld aankomt… Dan is het goed om hier iemand voor in te schakelen met vele jaren ervaring met alles wat er maar om de hoek komt kijken op financieel gebied. Onze financiële coaching voor ZZP ondernemers is helemaal afgestemd op uw wensen. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Dan vertellen we je ook alles over de mogelijkheden die je bij ons hebt in het maken van de keuze voor een bepaald pakket.

Meer weten over financiële coaching voor ZZP?

Als financieel coach voor ZZP hebben we vele jaren ervaring. We staan dan ook klaar om jou verder te helpen op financieel gebied. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het geven van financieel advies en hebben door de jaren heen honderden klanten geholpen alles goed in beeld te krijgen. We zorgen ervoor dat jij een rooskleurige toekomst tegemoet gaat en dat ook alles op het gebied van je pensioen goed wordt geregeld. Meer weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website of neem contact met ons op met je vragen.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach