rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Financieel advies ZZP

Financieel advies op ZZP-gebied

Het is voor een ZZP-er niet altijd even makkelijk. Je hebt een bedrijf dat je wil laten draaien, waarvoor je producten of diensten aan moet bieden. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw producten zo aansprekend mogelijk zijn, zodat je genoeg inkomsten genereert voor je bedrijf. Maar hoe ga je hierbij te werk en hoe pak je dit financieel allemaal aan? Is het goed om te investeren? Of kun je er beter voor kiezen om te consolideren. Wat je opties ook zijn, het is goed om daar eens over te praten met een expert op dit gebied. Voor financieel advies voor ZZP is MonkeyCoach de aangewezen coach.

De financieel adviseur voor ZZP

Er komt op financieel gebied heel wat op je af als je ZZPer bent. Dit zijn niet altijd zaken waar je jezelf graag mee bezig wilt houden. Liever zou je jezelf helemaal concentreren op datgene waar je goed in bent. Toch is het goed om ook het financiële zo goed mogelijk in de gaten te houden. Als je als ZZPer een financieel adviseur zoekt, dan raden wij je aan om eens contact met ons op te nemen. We staan klaar om voor jou aan de slag te gaan. We geven je persoonlijk advies, zowel online als offline. We hebben hier meerdere pakketten voor klaarstaan, waar jij eenvoudig de beste keuze uit kunt maken.

Meer weten over financieel advies op ZZP gebied?

Als jij een financieel adviseur zoekt die ZZP als specialisme heeft, dan zit je goed bij ons. We hebben namelijk een groot aantal andere ZZP-ers geholpen door de jaren heen. Wij zorgen ervoor dat jij je geldzaken in het vervolg zo kunt regelen als het hoort. Je houdt je uitgaven dan onder controle, kunt je schulden verlagen en zorgt er zo voor dat je pensioen wordt veiliggesteld. Neem gewoon eens contact met ons op als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach