Informatie week 58

3. Maak een plan

En waarom zou je dit allemaal doen? Vanwege vrijheid.

Hoe minder lasten je hebt, des te minder je hoeft te werken om je huidige levensstijl vol te houden. Hoe meer vermogen je hebt – hoe harder je geld voor jou aan het werk is – des te minder je zelf hoeft te werken. Des te meer je leven kan draaien om doen waar je gepassioneerd over bent, en des te minder het draait om werken voor geld.

En als je investeert op een manier die bij jou past, heeft het opbouwen van een beter leven een geweldige impact op de wereld. Investeer in energiebesparing, het opwekken van duurzame energie en initiatieven waarvan je vindt dat ze de wereld een betere plek maken.

Als je deze kant op wilt bewegen is het belangrijk dat je een plan maakt.

  • Zoek uit waar je kunt besparen
  • Zoek uit hoeveel geld je kunt inzetten voor een betere toekomst
  • Bereken verschillende scenario’s. Hoe ziet je toekomst eruit als je je huis aflost? En wat gebeurt er als je al dit geld investeert tegen een aantrekkelijk rendement?
  • Zet stappen. Begin met besparen, met het vrijmaken van inkomen, en ga van daaruit verder met investeren.

Begin ergens, en breid je kennis gaandeweg uit. Hoe meer geld je aan het werk kunt zetten, des te sneller je vooruit zult komen.

Wij kijken uit naar jouw succes en zijn er voor je om je te helpen als dat nodig is. Ga alsjeblieft naar “Mijn coach” als je vragen hebt of mail ons op info@Monkeycoach.nl

Met een Monkey groet,

MonkeyCoach® Helpdesk