rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Boekhoudprogramma kleine zelfstandige

Een boekhoudprogramma voor een kleine zelfstandige

Ben jij een kleine zelfstandige die op financieel gebied wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Vaak heb je met jouw bedrijf meer mogelijkheden dan je op het eerste oog misschien denkt. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je bij MonkeyCoach allemaal te bieden hebben. Met onze coaching helpen wij mensen om er financieel beter voor te komen staan. Vaak zijn hier slechts een paar verandering in denkwijze voor nodig. Een  belangrijk onderdeel van een rooskleurige financiële toekomst is een goed boekhoudprogramma voor een kleine zelfstandige. Ook hier kunnen wij je bij helpen.

Als kleine zelfstandige een boekhoudprogramma gebruiken

Je zit er waarschijnlijk niet op te wachten om regelmatig met je boekhouding aan de slag te moeten. Begrijpelijk, want dit is een saai klusje dat ook nog eens veel van je kostbare tijd opslokt. Gelukkig zijn er allerhande tools te vinden die je helpen met het doen van je administratie. Bij MonkeyCoach adviseren we als boekhoud programmapakket voor kleine zelfstandige Jortt te gebruiken. Dit is een pakket dat je het werk zoveel mogelijk uit handen neemt. Een uitgebreid pakket dat heel eenvoudig te gebruiken is. Met andere woorden een ideaal boekhoudprogramma voor elke kleine zelfstandige.

Meer weten over het beste kleine zelfstandige boekhoudprogramma?

Als jij meer wil weten over het bijhouden van je boekhouding met een handig, eenvoudig pakket, dan kun je hier natuurlijk altijd contact over opnemen met ons. We hebben door de jaren heen wel gemerkt dat jij als ondernemer veel kunt doen om de uitgaven van je bedrijf zo beperkt mogelijk te houden. Een goed boekhoudpakket is hier een enorme hulp bij. Samen met jou gaan we bekijken hoe dit boekhoud programmapakket voor kleine zelfstandige werkt en hoe het jou verder kan helpen je bedrijf succesvol te houden.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach