rankings

Houd uw uitgaven onder controle

rankings

Verlaag uw schulden

rankings

Stel uw pensioen veilig

Boekhoudpakket kleine zelfstandige

Een boekhoudpakket voor een kleine zelfstandige gebruiken

Ben jij een kleine zelfstandige die er hard aan werkt om een eigen bedrijf zo succesvol mogelijk te maken? Je hebt een mooi product of een goede dienst die je aanbiedt, maar merkt dat het niet altijd even makkelijk is om succesvol te zijn. Dan is het goed om een coach in je hoek te hebben die je helpt je zaak financieel zo gezond mogelijk te houden. Voor een financieel coach die altijd voor je klaarstaat neem je vandaag nog even contact op met MonkeyCoach. We helpen mensen om alles op orde te krijgen. Dit doen we door het geven van advies op maat, maar ook door jou te helpen met het verbeteren van je boekhouding. Een goede boekhouding is al een garantie voor een verlaging van je kosten. We helpen je graag bij het gebruiken van een prima boekhoudpakket voor een kleine zelfstandige.

Als kleine zelfstandige een boekhoudpakket uitkiezen

Bij MonkeyCoach hebben we veel ervaring met het bijhouden van een gedegen boekhouding. We weten dat hier veel werk in kan zitten en dat je daar als kleine zelfstandige eigenlijk helemaal geen tijd voor vrij wil maken. Toch is het wel een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Gelukkig is er een pakket dat het jou heel eenvoudig maakt om je boekhouding zo goed mogelijk bij te houden. Dit boekhoudpakket voor kleine zelfstandige heet Jortt. Het is een buitengewoon handig pakket dat jij het meeste werk uit handen neemt. Zo houd jij meer tijd over voor datgene waar het echt om draait, namelijk het succesvol maken van je onderneming!

Meer weten over het boekhoudprogramma voor kleine zelfstandige ondernemers?

We vertellen je graag meer over hoe dit programma precies werkt en bieden je ondersteuning bij het gebruik hiervan. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen. Als jij als kleine zelfstandige een boekhoudpakket wil gebruiken, dan wil je hier niet al teveel tijd aan kwijt zijn. Jortt is een programma dat heel intuitief werkt, waarbij wij natuurlijk klaar staan om je te helpen waar nodig. Samen met MonkeyCoach gaat jouw onderneming op financieel gebied een gezonde toekomst tegemoet.

Dit krijg je bij MonkeyCoach:

Het MonkeyCoach Academy Trainingsprogramma

Online GeldPlan met uw Inkomsten en Uitgaven

Online overzicht van al uw Schulden en Reserveringen

Online tool voor het bewaken van Uitgaven en Reserveringen

Ondersteuning via e-mail voor al uw vragen

Maandelijks persoonlijk advies van uw persoonlijke coach